joi, 7 august 2014

Afla cum poti gasi cea mai buna companie cu masini de inchiriat



In ultimi ani pe piata auto din Romania , au aparut tot mai multe companii cu masini de inchiriat, deoarece tot mai multe persoane apeleaza la aceste servicii. Toti avem nevoie la un moment dat sa apelam la aceste servicii din diferite motive, fie ca ni sa stricat masina, fie nu detinem un autoturism sau in cele mai multe cazuri se apeleaza pentru calatorii de afaceri. Insa inainte de a apela la aceste servicii cu masini de inchiriat trebuie sa avetii in vedere cateva detalii care va pot ajuta sa economisiti bani, dar si sa beneficiati de cele mai bune servicii.
In primul rand atunci cand doriti sa inchiriati o masina trebuie sa luati in considerare ce vreti sa faceti cu masina inchiriata. Trebuie sa alegeti masina intotdeauna in functie de nevoile dumneavoastra. Masina trebuie aleasa si in functie de locul unde doriti sa mergeti, in functie de bagaje, numarul de persoane,  consum si de dotari. Tinad cont de aceste lucruri veti rezerva o masina 4x4, cu 7-9 locuri, diesel/benzina, sau orice alt tip adaptat scopului dumneavoastra.

Inainte de a rezerva cautati cu atentie mai multe companii cu masini de inchiriat si faceti o comparatie atenta, deoarece nu tot timpul ce este pe site este si in realitate. Atunci cand intrati pe site-ul unei companii cu masini de inchiriat uitat-va daca preturile contin TVA, limita de kilometri sau taxe in plus pentru weekend. Interesati-va unde are sediul compania cu masini de inchiriat, si verificati cu atentie daca este o companie serioasa. Aceste lucruri le puteti verifica pe anumite forum-uri unde cu siguranta veti gasi pareri de la cei care le-au folosit serviciile. Daca parerile sunt pozitive puteti inchiria fara probleme, deoarece veti beneficia de servicii foarte bune.
Atunci cand cautati o companie cu masini e inchiriat, trebuie sa vedeti si ce masini au in parcul auto. Acestia trebuie sa aiba mai multe clase de masini fie economic, lux, intermediar si autoturisme mari cu multe locuri. Studiati cu atentie toate ofertele, deoarece aceste firme cu masini de inchiriat ofera reduceri foarte mari in anumite periodade din an. Sunt companii cu masini de inchiriat care ofera si anumite gratuitati ca: GPS, telefon mobil, dar si alte servicii gratuite. La rezervare tine-ti cont de anul fabricatie, numarul de kilometri, deoarece puteti avea surprize neplacute.
Asadar, daca veti tine cont de aceste sfaturi veti beneficia de cele mai bune serviici si veti avea cu siguranta o experinta placuta de neuitat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu