duminică, 21 decembrie 2014

Vizitezi Romania, apeleaza la inchirieri auto in Bucuresti, la aeroport



Desi poate cel mai usor mod de a calatori in tara noastra, este cu elicopterul personal, nu toti turisii care vin in tara noastra au in palmares asa ceva. Cei mai multi dintre ei vin cu rucsacul in spate si bat la picior tara noastra, in lung si in lat. Asta poate si din cauza unei  dorinte de a experimenta totul din primul loc.
Al doilea cel mai placut mod de a vizita gradina carpatina este cu masina. De la Transfagarasan pana la toate celelalte sosele de la inaltime din muntii Rodnei, sau chiar pe autostrada pana la mare, toate aceste drumuri le vor parea turistilor mai interesante dintr-o masina de calitate.  Si cum e destul de complicat sa vii cu masina ta personala din celalalt capat al lumii, cel mai bine este ca acestia sa apeleze la serviciul de inchirieri auto din Bucuresti la aeroport, chiar de cum au coborat din avion.
Preturile sunt mici, chiar si pentru un roman cu un salariu mediu, asa ca pentru unturist plin de curiozitate si avant, preturile sunt chiar  miniscule, iar birocratia nu face parte din politica firmei. In afara de contractul de inchiriere si cateva semnaturi, nu mai aveti nevoie de nimic altceva.  Turistii pot plati direct in  bani  gheata, pentru ca firma de inchirieri auto din Bucuresti la aeroport, accepta euro, dolari si lei romanesti, dar si cu cardul, la returnarea masinii.
La fel ca si romanii obisnuiti, turistii pot inchiria masini pe durate lungi de timp. De la o zi- doua, pana la perioade mai mari de 22 de zile. Bineinteles ca in momentul in care perioada de timp creste, pretul unei masini pe zi scade, ajungand astfel la preturi record nemaintalnite in Bucuresti.  Inchirierea unei masini nu a fost niciodata mai usoara, iar calatoritul pe meleaguri mioritice niciodata mai placut ca acum.  Confortul si posibilitatea de a calatori cu o masina inchiriata, sau proprie este de neegalat. Poti opri oriunde vrei, pentru a face o fotografie frumoasa, sau pentru a lua pranzul, sau pentru a asista la cele mai frumos apus sau rasarit de soare, toate sunt acum la dispozitia turistilor, prin serviciul de inchirieri masini , in Bucuresti, la aeroport.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu